Puppy hondenmand – de leukste op een rij voor een knus en veilig plekje

Wat voor hondenras je ook koopt groot of klein ze beginnen allemaal als puppy en dan hebben ze behoefte aan een fijne hondenmand waar ze zich als puppy veilig kunnen terugtrekken. Het verschilt per hond en ras maar de meeste puppy’s vinden het fijn om een hondenmand te hebben die niet te groot voor ze is en het liefst een opstaande rand heeft.

Korte pootjes

Omdat puppy’s nog erg klein zijn zorg er dan voor dat je een hondenmand koopt die een lage instap heeft zodat ze niet over de rand hoeven te klimmen om erin te komen.

Veiligheid

Een puppy vind het fijn om een veilige plek voor zichzelf te hebben. Vanuit zijn nest is hij gewend om lekker knus tegen zijn broertjes en zusje aan te liggen. Een hondenmand met een opstaande rand geeft ditzelfde veilige gevoel en zorgt ervoor dat jouw puppy vaak in zijn mandje te vinden zal zijn.

Bijten

De meeste pups kauwen erop los en meestal is de hondenmand het eerste waar ze aan beginnen. Om dit te voorkomen raad ik je aan om vanaf het begin wat kauw speelgoed in huis te hebben zodat hij daaraan begint in plaats van de mand…

Puppy hondenmanden

Hieronder een aantal leuke puppy hondenmanden die niet te groot zijn maar wel veel comfort bieden voor pups.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *