Een mooie houten hondenmand is als een mooi meubel voor uw woning. Tegenwoordig zijn er zeer veel modieuze hondenmanden te krijgen die gemaakt zijn van hout. Naast de uitstraling zijn deze manden ook nog eens erg robuust waardoor u er lang plezier van zult hebben. Dus wilt u dat uw hond er ook heerlijk bij ligt bekijk dan zeker alle houten hondenmanden op deze pagina.

Houten hondenmand kopen

Niet alle houten hondenmanden worden standaard geleverd met een hondenkussen. Dit is dus iets waarop je goed moet letten als je een hondenmand gaat kopen. Ook belangrijk is het om te letten op de instap van de mand zodat uw hond straks geen moeite heeft om zijn rustplekje te bereiken.

Hout soorten

Hondenmanden worden van allerlei soorten hout gemaakt. Zoals u misschien weet hebben honden de gewoonte om nog wel eens hun tanden ergens in te zetten. Een pluche hondenmand zal het dan ook snel verliezen. Een houten hondenmand daarin tegen zal deze test wel eenvoudig doorstaan.

Hondenmand meubels

Naast een standaard hondenmand zijn er tegenwoordig complete hondenmeubels die uw interieur compleet maken. Zo zijn er leuke kleine kasten met een heerlijk comfortabel kussen bovenop voor uw trouwe viervoeter. Sommige meubels hebben een lade of opberg vakken zodat u er praktisch ook nog wat aan heeft.